Kakyong Zatie ♥


3 Jul 2012 | 7/03/2012 10:18:00 am | 0 comments


 Curang..?? semestinya ia merupakan perbuatan yang sangat menghantui pasangan kekasih mahupun yang telah berumah tangga.. Curang jugalah merupakan salah satu tanda berlakunya keretakan dalam perhubungan.  Curang atau dalam kata lain main kayu tiga boleh dikenalpasti samada menerusi perbuatannya ataupun sikapnya..nak tahu bagaimana? baca sajalah ulasan dibawah.

Dia dah kurang memberi perhatian pada anda -dia dah tak layan korang weii sebab dia dah ada Couple lain pfftttt!
Susah diajak untuk keluar bersama - memang lah kalau keluar sama-sama bukan best pun sebab orang dah ada pakwe baru kan ..ewwww
Suka mencari kesalahan anda - dia suka sangat cari poin nak marah korang kan...sebab dia dah muak dengan korang lahh =.=
Akan cuba menyimpan telefon dari pandangan anda- memang lah sebab dia takut kalau korang baca mesej dari Couple dia ..kantoiii
Cuba untuk berjauhan dari anda jika ada panggilan telefon - yahaaa... Couple dia telefon memang lah kena kaver.. =.=
Wang perbelanjaan dia akan meningkat -semua dah naik, maklumlah dah pasang satu lagi... double spend la jadinya
Tiba-tiba akan lupa tarikh penting anda - Aha yerlah dah asik ingat pasal Couple baru je..sampai bezday korang pun dia dah lupa
Kurang menelefon mahupun sms anda - dah asik tepon Couple dia je.. mana dan nak layan yang satu lagi...ahaha
Tidak memakai barang perhiasan hadiah anda seperti selalunya - memang...xkan nak jumpa Couple baru kena pakai cincin tunang? fuu kantoilahh
Tiba-tiba ada bau wangian yang berbeza padanya- sahh kantoi bau perfume Couple baru dia tu...ahaha
  
                                     Jom Share Ape Yang Korang Tahu,,

                      ✘✘Thanx Qiu Coz Sudi Bace Entry Yang Tak Seberape ✘

Labels:



0 Comments available :

Post a Comment

Heyy!! nak lari mane..? meh komen dulu.. ♥