Kakyong Zatie ♥


15 Nov 2012 | 11/15/2012 09:16:00 pm | 3 comments
Assalamualaikum..

Mlm nie kaqyonk nk share crite ngan kamu, kamu dan kamu..
anda pernah dengar tak lagu budak techik nie..
sekarang dia umur dia da 29 tahun da..
liriknye barbunyi cam gini..

Usahlah diri ini dibezakan, usahlah diri ini disisihkan,
Kita semua dipentas dunia yang sama...

ah..? pernah..! bagus2.. anda sayang tak dia? 
kaqyonk rase sayang kat dia, sebab die hamba Allah jugak...
bagi kamu yang tak kenal lagi.. meh sini..
kyte tengop video dia.. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.


hah.. name kakak nie Siti Musliha.. kaqyonk tak la tahu banyak sangat pasal dia..
juz gitu-gitu jer.. ala.. gitu-gitu larr.. lau kamu nak tahu lebih lanjut.
kamu pergi kat google la yep..

okey.. kyte same2 doakan kakak nie ye..
semoga hidup dia diberkati Allah..
Insyallah Syurga Allah untuk die bile di akhirat kelak..
'Allah sayang orang yang sabar', seperti kakak nie ha..

Okey2.. sampai sini jelrr.. wsalam..



3 Comments available :

16 November 2012 at 00:18
Blogger Nora Karim said...

ha ah la... lama betul tak dgr cerita pasal siti musliha ni... lagu tu hits juga satu ketika dulu...

16 November 2012 at 08:49
Blogger Lelaki Ini said...

pernah dgr pasal dia dulu..

dah follow sini.
*192

16 November 2012 at 09:41
Blogger Kaqyonk Fauzi said...

Nora Karim and Lelaki ini..
sedey kan lagu die..? sampai tersentuh dihati..

Post a Comment

Heyy!! nak lari mane..? meh komen dulu.. ♥