Kakyong Zatie ♥


1 Mar 2013 | 3/01/2013 11:05:00 am | 0 comments

Assalamualaikum dan Selamat Pagi ! Tgop tajuk tu ! ape? ah. hari nie genap 48TAHUN umur ayah aku ! aku sayang ayah aku sangat-sangat.. Ade hadiah istimewa untuk ayah aku ! korang nak thu? xyah lrr.. hanya family aku je yang tahu ok ! Insha Allah,lepas semayang jumaat nanti akan celebrate same2 dekat ***** .. nak thu jugak? xyah !!! mane ley bgthu.. nnti kamu semua pergi skodeng ! dah,, dah,,

Ayah ! terima kasih kerna membesarkan kaqyonk dengan kasih sayang dan didikan yang cukup hebat. Ayah lha lelaki yang paling HEBAT bagi kaqyonk ! Ayah sangat baik pada kami semua dan juga pada orang lain.. Ayah seorang yang pemurah dan suka tolong menolong dalam ape jua aktiviti .. Ayah dah banyak berkorban demi kami adik bradik ! kaqyonk sangat2 hargai. tapi kaqyonk nie sangat degil kan yah ! sangat lrr degil, selalu buat hal.. tapi ayah sabar je melayan karenah kaqyonk.. Kaqyonk janji yah, kaqyonk akan tunaikan ape yang ayah nak sejak kaqyonk study di Maahad Tahfiz Wal Tarbiyyah ! dan akan usehe berubah dari segala keadaan. :) Jom bace sedikit ucapan aku buat AYAH !

Selamat Hari Lahir Ayah !
Semoga dirimu terus diredhai dan dicintaiNya.
Terima Kasih atas segala pergorbananmu.
You are the greatest Dad for us.
Thanx You For Everthings.
We all LOVE you. !

ce dengar lagu dibawah .. sedey tau !.. menangis aku mendengarnye.. 





0 Comments available :

Post a Comment

Heyy!! nak lari mane..? meh komen dulu.. ♥