Kakyong Zatie ♥


24 Jun 2013 | 6/24/2013 09:42:00 pm | 8 comments

Assalamualaikum semua.. Diatas gambar Arwah angah atau nama sebenarnya Muhammad Amin Fahmi Bin Khairulnizam dan Ibu tercinta. Angah merupakan anak kedua daripada 3 beradik. Angah mempunyai ayah, mama, along dan sara yang dapat menghiburkan hari-harinya ketika sihat mahupun sakit. Setahu kaqyonk angah mengidap Luekimia + Luka punggung + Usus luar sejak umur 2 tahun.. Sekarang 6 tahun. *maf jika tersalah. 

Tanggal 24 Jun 2013 tepat jam 3:45pm bersamaan dengan 15 Syaaban (nisfu syaaban) perginye Adik Mohammad Amin Fahmi Bin Khairulnizam menemui PenciptaNya.. Dia adalah salah  seorang penyunting semangat kita didunia agar dapat menghadapi ujian dari Allah.. Kekuatannya menanggung kesakitan sejak dari umur 2 tahun akhirnya berakhir. Ujian yang Allah berikan pada kita adalah perlbagai jenis, mungkin nikmat sihat, sakit, susah, senang, kehilangan ataupun untuk menguji kekuatan iman..

Kaqyonk sangat lah terkilan. Sebab tak sempat nak post barang kat angah.. Alamat dah amek dengan ayahnya dan terlupa nak mintak number phone. So, ingatkan nak mintak number malam nie and then akan post besok.. TAPI .... angah dah pergi !!! Kaqyonk pasti akan selalu ingatkan angah kalau terpandang barang tu. ayah angah cakap, angah suka barang tu. tapi kaqyong tak sempat .. Mafkan kaqyonk, ye angah.

'Sayang, kamu telah dikembalikan ke tempat asal kamu.. kamu pasti berjumpa dengan ramai kawan termasuk Adik Ahmad Adam Syukri .. Damai lah kamu disane.. Tunggu acik2 dan keluarga kamu disana ya sayang.. Al-fatihah buat angah.. Dan Takziah buat keluarganya. 

Encik Khairulnizam dan Pn. Siti Ashirah




8 Comments available :

24 June 2013 at 22:05
Blogger zaza nizam said...

Al-fatihah buat arwah angah dan salam takziah!

24 June 2013 at 22:28
Blogger Sabrina SA said...

alfatihah . salam takziah ..

24 June 2013 at 23:30
Blogger Keyme Keymoo said...

sayunya, salam takziah kepada keluarga

25 June 2013 at 11:03
Blogger need said...

al fatihah...saya dah janji dengan diri sendiri xnak nangis bila perpisahan ni tiba...tapi hibanya hati allah je tau walaupun bukan anak sendiri

25 June 2013 at 18:02
Blogger Amer Amirah said...

al-fatihah buat angah ,,

25 June 2013 at 21:33
Blogger cik amal said...

al fatihah
salam takziah untuk keluar

27 June 2013 at 19:39
Blogger Aimi Wardina ♥ said...

al fatihah. Salam takziah :'( !

12 July 2013 at 10:41
Blogger Malihah Munirah said...

Al fatihah :(

Post a Comment

Heyy!! nak lari mane..? meh komen dulu.. ♥